Учителка от Орегон бе спипана да прави секс с ученик.

...
Учителка от Орегон бе спипана да прави секс с ученик.
Коментари Харесай

УЖАСЯВАЩО! Спипаха учителка да прави секс с 15-годишния си възпитаник!

Учителка от Орегон бе хваната да прави секс с възпитаник. 29-годишната Андреа Бейбър бе задържана в дома си в Котидж Гроув в петък, единствено дни откакто тя и младежът са били хванати на шаблон в леглото от брачна половинка ѝ. Това се случило на 5 декември, написа The News-Review.

Властите първо научили за секс връзката предходната седмица, откакто бащата на момчето получил неизвестен имейл, в който бил запитан, дали знае, че синът му прави секс с учителката. Към имейла били прикачени няколко фотоси на Бейбър и момчето, които били дружно в легло, написа в правосъдни документи.

Бейбър е работила в Християнска Академия Логос в Спрингфийлд, където е преподавала британски език, литература, граматика и речева връзка. Лейтенант Крис Мерифилд от офиса на шерифа в окръг Дъглас съобщи, че връзката е почнала през 2016 година, когато ученикът е бил единствено на 15 години. Мерифилд добави, че връзката е била „ на постоянни начала “. Бейбър също е снабдявала момчето с марихуана, написа The Register-Guard. Бейбър е упрекната в обезчестяване трета степен, трета степен содомия, нелегално доставяне с марихуана на малолетно лице, секс развращаване на дете в интернет и полов разврат на малолетно лице. Определена ѝ е гаранция в размер на 456 250 $.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР