Учените са направили невероятно откритие за Голямата пирамида в Гиза,

...
Учените са направили невероятно откритие за Голямата пирамида в Гиза,
Коментари Харесай

Голямата пирамида концентрира електромагнитна енергия

Учените са създали необикновено изобретение за Голямата пирамида в Гиза, която може да концентрира електромагнитната сила във вътрешните си камери и в нейната основа.

Мистериозната конструкция е издигната от античните египтяни преди хиляди години, а специалистите откриват едвам в този момент невероятните й сили.

Учените от университета ITMO и Laser Zentrum, Хановер са открили, че пирамидата е способна да основава „ джобове “ с по-висока, съсредоточена сила във вътрешните си стаи и в основата си. Техните проучвания са оповестени в Journal of Applied Physics.

Изследователската група възнамерява да употребява резултатите за планиране на наночастици, които ще бъдат употребявани за създаване на датчици и високоефективни слънчеви кафези.

Д-р Андрей Евлюхин, теоретичен началник и координатор на проучването, декларира: „ Египетските пирамиди постоянно са привличали вниманието ни. Ние, като учени, се интересуваме от тях, по тази причина взехме решение да погледнем към Голямата пирамида, защото в нея частиците разсейват радио вълните резонантно “.

„ Поради неналичието на информация за физическите свойства на пирамидата, ние трябваше да използваме някои догатки. Например, предположихме, че няма непознати вътрешни кухини, а строителният материал има свойствата на елементарен варовик и е разпределен отмерено в пирамидата. С тези догатки постигнахме забавни резултати, които могат да намерят значими на практика приложения. “

Изследователите моделирали разпределението на електромагнитните полета вътре в пирамидата, до момента в който изучавали взаимоотношенията на електрическите талази.

Учените са стигнали до откритието, че пирамидата концентрира тази електромагнитна сила в своите скрити камери, в това число в пространствата, съдържащи останките на Фараона Хуфу и неговата брачна половинка.

Има и една трета, незавършена камера под основата на голямата конструкция.

Анализът на екипа демонстрира, че огромната пирамида концентрира електромагнитна сила в нейните вътрешни камери.

Тези скрити стаи включват камерата, в която е мумифицираното тяло на Фараон Хуфу, за който е издигнат емблематичният монумент, и друго помещение, издигнато за жена му.

Но учените считат, че необикновеното изобретение за електромагнитната сила в пирамидата най-вероятно е просто съвпадане. Те имат вяра, че е доста малко евентуално античните египтяни да знаят нещо за електромагнитните талази и не биха построили пирамидата по този метод съзнателно.

Пирамидата е била строена към 20 години, като е употребен трудът на към 100 000 плебеи.

Учените в този момент възнамеряват да употребяват невероятното изобретение за концентрирането на електромагнитните талази в пространства в доста по-малък мащаб, което може да сътвори ефикасни слънчеви кафези.

Според тях, по-високата сила може да се употребява за създаването на извънредно чувствителни слънчеви кафези или даже за основаването на дребни датчици.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР