Ученик на страшилището Любо Чука е фаворит за победител в

...
Ученик на страшилището Любо Чука е фаворит за победител в
Коментари Харесай

Протеже на Любо Чука печели Игрите?

Ученик на страшилището Любо Чука е любимец за победител в " Игри на волята ". Борецът Симеон Станкович, който самичък оцелява на Плажа на отшелника, се приготвя при свиреп условия при някогашния охранител на Христофорос Аманатидис - Таки.

Тренировките при Чука са същинско предизвикателство и не са за всеки. Бившият ММА войник въобще не си поплюва. Любомир Симеонов, както е името на здравеняка, изцежда до краен лимит силите на участника в " Игри на волята ".

И го прави същинска машина. Станкович е кален задоволително и нищо не може да го уплаши, откакто претърпява тренировките при някогашния гребец.

Тренировките очевидно дават резултат и Симеон е считан за огромния любимец в шоуто. Въпреки че оцелява самичък на остров, той има нужната подготовка да се оправи с тежки условия. А също по този начин и да пребори всеки един от останалите участници в директна борба.

25-годишният герой е добре познато име в спортните среди. Симеон е народен играч по битка в категория до 97 кг. В последните години е част от кюстендилския клуб " Васил и Георги Илиеви ". Напук, че спортистите не са задоволително начетени, Симеон е полиглот. Говори свободно пет езика. Учи зооинженерство. А точно животните са огромната му пристрастеност, писа " България Днес ".

" Втората ми огромна пристрастеност е соколарството - споделя Симеон, който член на управителния съвет на Българския соколарски съюз у нас. - Притежавам два редки типа ", прибавя Станкович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР