Тялото трябва да се пречиства на всеки шест месеца, т.е.

...
Тялото трябва да се пречиства на всеки шест месеца, т.е.
Коментари Харесай

15 килограма отрови ще се изчистят от червата и кръвоносните ви съдове с този ефективен лек

Тялото би трябвало да се пречиства на всеки шест месеца, т.е. два пъти в годината, като натрупването на отрови може да провокира разнообразни болести. Честите настинки, инфекции, отмалялост, унесеност, заплеснатост – това са признаци за съществуване на отрови, нездравословни бактерии и други евентуално нездравословни субстанции, написа zajenata.bg
Това е едно от най-популярните, естествени и ефикасни средства на различната медицина, което се състои единствено от 4 елементарни съставки – кисело мляко, брашно от елда, джинджифил и мед.

Киселото мляко се счита за балсам на младостта и здравето, а елдата има отлични лечебни свойства. Що се отнася до джинджифила, може да се каже сигурно, че е знамение на природата, изключително когато става въпрос за детоксикация. Той също по този начин контролира активността на червата и подкрепя изгарянето на мазнините.

Брашното от елда намалява кръвното налягане, понижава признаците на атеросклероза и предотвратява запек. В композиция с киселото мляко и джинджифила понижава кръвната захар, почиства червата и кръвоносните съдове, контролира метаболизма и функционалността на панкреаса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР