Тялото на 20-годишен сирийски гражданин е открито близо до границата

...
Тялото на 20-годишен сирийски гражданин е открито близо до границата
Коментари Харесай

Полската полиция е открила тяло на 20-годишен сирийски бежанец на границата с Беларус

Тялото на 20-годишен сирийски жител е намерено покрай границата с Беларус. Това заяви в „ Туитър “ полицията на Подляско воеводство, представена от TACC.

„ Намерено е тялото на млад мъж от сирийска народност “, се споделя в известието. Според органите на реда трупът е открит в гориста околност.

" Предприетите дейности на мястото на разкриване на тялото не разрешиха да се откри недвусмислено повода за гибелта. Тялото е предадено в отдел " Съдебна медицина " за аутопсия и определяне на повода за гибелта ", обявиха от полицията.

От полицията оповестиха още, че през нощта в същия регион е имало следващ опит за принудително прекосяване на границата от група незаконни мигранти. " Група от към 100 души от беларуска страна повреди оградата. Няколко десетки служители на реда отидоха на място. Хора от беларуска страна, като видяха служители на реда, бойци и чиновници на гранична защита, избягаха надълбоко в гората ", се споделя в известието, представено от " Фокус ".
свързани новини1615на 10.11.20213066на 10.11.2021
Според граничната работа в петък са регистрирани 219 опита за нелегално прекосяване на полско-беларуската граница. Съобщава се, че са арестувани трима иракски жители, един полски жител е арестуван за съучастничество в прекосяването на границата.

През актуалната година полските граничари са предотвратили повече от 33 хиляди опита за нелегално прекосяване на полско-беларуската граница. В понеделник обстановката ескалира - няколко хиляди мигранти се приближиха до границата и от време на време се пробват да пробият бариерите на огромни групи и да влязат в Полша.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР