Тялото на 19-годишно момиче е открито днес в река Дунав

...
Тялото на 19-годишно момиче е открито днес в река Дунав
Коментари Харесай

Откриха в река Дунав трупа на изчезналата абитуриентка

 Тялото на 19-годишно момиче е намерено през днешния ден в река Дунав край Русе. Сигнал за изгубването й е бил подаден преди два дни. Дрехи и движимости на момичето Ивелина Банкова са открити наоколо до лимана в Русе, на територията на някогашната корабостроителница, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за изгубването на Ивелина Банкова е бил подаден на 19 май. Според нейни другари, които молиха за помощ в обществените мрежи, тя е изчезнала след матурата по български език и литература в Професионалната гимназия по превоз. Брат й Йордан Банков написа покъртителни думи: " Къде си, желая да те гушна, липсваш ни “.

Екипи от бранш " Спасителни оперативни действия " от Русе и Варна са оказали през вчерашния ден подпомагане на " Гранична полиция ". Извършено е претършуване от водолази в огромен периметър към мястото, където са открити облеклата. Направен е и обход с лодка, само че тялото по този начин и не било намерено. То било видяно през днешния ден по обяд от екипаж на транспортен съд. По случая се води следствие, като евентуално става дума за самоубийство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР