Тялото на 19-годишната топ моделка Ивана Смит е намерено на

...
Тялото на 19-годишната топ моделка Ивана Смит е намерено на
Коментари Харесай

Частен детектив с нови и скандални разкрития за голата моделка, загинала след полет от 20-ия етаж

Тялото на 19-годишната топ моделка Ивана Смит е открито на балкон на 6-ия етаж, макар че момичето е паднало от 20-ия етаж. Собствениците на жилището в Куала Лумпур, Малайзия, от който е паднала Ивана са 45-годишен търговец на криптовалута Александър и 30-годишна индонезийска Луна Джонсън. Двойката се опита да заглуши случая. Но родителите на умрялата се намесиха в процеса и наеха частен детектив, който откри нови детайлности, написа The Sun. Иванa посетила жилището на Александър и жена му няколко часа преди да падне от балкона. В резултат на аутопсията у тялото на момичето разкрили алкохол и опиати. Търговецът на криптовалута твърди, че случаят се дължи на алкохолно натравяне.  Фото © Instagram/Ivana Smit
Фото © Instagram/Ивана Смит

Но както стана известно по време на следствието, моделката в никакъв случай не се е увличала прекомерно по опиати, алкохол и други опияняващи средства. Освен това в допълнение към натъртванията по шията, които бяха видяни при първия обзор, имаше белези по ръцете на момичето, показващи следи от битка.

 Фото © Facebook/Alexander Amado Johnson
Фото © Facebook/ Александър Джонсън
Освен това след диалози със съседи, детективът откри, че малко преди смъртоносното рухване от балкона имало писъци и разногласия.

 Фото © Facebook/Alexander Amado Johnson
Фото © Facebook " Ако случаят се бе случил в Обединеното кралство, той сигурно щеше да бъде разследван като ликвидиране без запаси ", споделя още детективът.

Както БЛИЦ заяви, когато хубавицата бе открита мъртва на шестия етаж, тя била безусловно гола. Бельото и обувките на момичето по този начин и не били открити. " Тя е паднала от балкона на 20-ия етаж в 10 часа сутринта. Как е допустимо това? Странно е, че тялото й е видяно едвам след към 5 часа по-късно. Освен това нейния растеж е 1,80, а височината на балкона е 1,2 м, т.е. това би се случило много мъчно ", споделя бащата на умрялата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР