Тя се казва Антонела Рокуцо. Ако ви кажем само нейното

...
Тя се казва Антонела Рокуцо. Ако ви кажем само нейното
Коментари Харесай

Всички говорят за Антонела Рокуцо: Светът полудя по съпругата на Лео Меси

Тя се споделя Антонела Рокуцо . Ако ви кажем единствено нейното име, надали то ще ви приказва нещо . Както да вземем за пример половинката на Роналдо - Джорджина Родригес. Но, триумфът на Лионел Меси на Мондиала в Катар още веднъж насочи прожекторите към него.
 
 Меси семейство Guliver/Getty Images
В нощта след успеха над Франция няколко фотоси обиколиха света и трогнаха милиони . На тях аржентинецът показа щастието от купата със своите близки - брачната половинка му и трите им сина.

 
 Меси семейство БГНЕС
Така светът заприказва за Антонела Рокоцу - дамата зад футболист номер 1 на света. Но, коя е тя?
 
 Антонела Рокуцо Guliver/Getty Images
34-годишната сластна аржентинка е омаяла Лео Меси още в детството му . Двамата са родени в Росарио, който е третия по величина град в Аржентина.

Според архивите Лионел и Антонела се срещат когато тя е на пет, а той на шест години. Бъдещият футболист бил непосредствен другар с братовчеда на Рокуцо. Още тогава той стартира постоянно да посещава дома й, единствено с цел да я види .

                

На 10-годишна възраст Меси е диагностициран с дефицит на растежен хормон . Лекарите откриват необичаен хормонален дисбаланс, който пречи на растежа, а това може да провали футболната му кариера. Тъй като здравното обезпечаване на татко му покрива единствено две години лечение с растежен хормон, което коства най-малко 1000 аржентински песо на месец. „ Нюелс Олд Бойс “ се съгласяват да дадат своя принос, само че по-късно се отхвърлят от обещанието си. Семейството на Меси не може да си разреши скъпите медикаменти и отпътува за Испания .

Не е известно по кое време се разгаря същинската му обич с Антонела , само че връзката им е оповестена обществено от Меси по аржентинска телевизия през 2008 година
 
 Антонела Рокуцо Guliver/Getty Images
Година по-рано футболистът се завръща по неотложност в родния си град, с цел да утеши Антонела след гибелта на техен другар. За малко аржентинката е учила дентална медицина, а по-късно е била и модел. Тя обаче зарязва всичко, с цел да се реалокира в Испания с обичания мъж.

През 2017 нападателят на Барселона се ожени за Антонела на празненство, наречено " сватбата на века " в Аржентина. Това се случва в родния им Росарио, а поради събитието в града идват най-големите спортни звезди. На всички присъстващи било неразрешено да носят телефони, а личният състав е подписвал клетвени листове, с цел да не издаде никакви елементи от блестящото събитие.

Двойката се врича във безконечна честност пред синовете си Тиаго и Матео , родени през 2012 и 2015 година Най-малкият им правоприемник - Сиро , се появи на бял свят през 2018-а.
 
 Лео Меси БГНЕС

Макар мнозина да чакаха пенсиониране за Лео Меси след Катар, той разгласи, че ще продължи да играе за националния тим на Аржентина „ още няколко мача като международен първенец “. А по-късно идва време и за фамилията...

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР