Тя не искаше да се предава без борба. Тя беше

...
Тя не искаше да се предава без борба. Тя беше
Коментари Харесай

Тя беше готова да се бори за теб, но ти си тръгна

 момиче-държи-момче-за-ръка-на-фона-на-града

Тя не искаше да се предава без битка. Тя беше подготвена да пожертва всичко поради теб, даже личното си благополучие.

Тя в никакъв случай не те излъга, с цел да наподобява добре в твоите очи. „ Сладките “ думи, излизащи от устата й, бяха откровени за разлика от твоите.

Ти й даде обещание, че ще бъдеш до нея и ще минеш с нея през всевъзможни загради, само че при първите признаци на неприятности избяга, подвивайки опашка.

Избра маршрута по лесния път, тъй като смяташе, че възобновяването на връзките изисква прекалено много старания. Мислеше, че да започнеш от нулата с някоя нова е по-добре, в сравнение с да влагаш сили и време за възобновяване на изгубеното доверие с някогашната ти другарка.

Междувременно, тя не беше подготвена да прекъснете връзките си. Тя мислеше, че в теб има нещо особено.

Когато се съгласи да стане твоето момиче, тя не очакваше връзката ви да се развива без спънки. Тя разбираше прелестно, че ще имате синини и натъртвания, до момента в който не свикнете един с различен, само че беше подготвена за това.

Тя искаше да работи в тандем с теб, само че ти не се държа задоволително крепко за нея, с цел да бъде връзката ви дълга. Вместо да седнеш и поговориш с нея, като възрастни хора, за това какво можете да извършите, с цел да заздравите връзките си, ти си потегли без да поглеждаш обратно.

Не искаше да се бориш за нея, да полагаш старания за поддържане на постоянни връзки.

Искаше да живееш в баснословен свят, в който не се случва нищо неприятно.

Тя няма да вини себе си за края на връзките ви, тъй като постави всички старания да усъвършенства обстановката. Стига да искаше, щеще да откри метод да поправи всичко.

Тя е зряла жена, която схваща, че сериозните връзки се нуждаят от компромис. Те изискват напъните на двама души, подготвени да вземат решение проблемите си.

Тя не можеше да избави връзката ви сама. Не може да те накараа да останеш или да промениш мнението си, а ти реши, че ще останеш с нея вечно, единствено в случай че всичко и постоянно минава безпрепятствено, леко и без проблеми.

Тя не се почувства отговорна, когато си отиде, тъй като тя не направи нищо неприятно. Защото ти си този, който направи неточност, този, който реши, че тя не си заслужава напъните.

На нея не й би трябвало мъж, който ще я остави, щом на хоризонта се появят неприятности. Тя желае да срещне войник, който ще направи всичко, с цел да може да запази любовта и връзките.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР