Тя е съпруга на Дарко Тасевски Ромина Андонова не казва

...
Тя е съпруга на Дарко Тасевски Ромина Андонова не казва
Коментари Харесай

Жена за пример - никога не я боли глава и не отказва на мъжа си

Тя е брачна половинка на Дарко Тасевски

Ромина Андонова не споделя „ не ” на брачна половинка си – футболистът Дарко Тасевски, когато изиска да употребяват брака си. Никога не хитрува с оправдания, просто тъй като единствената причина от време на време да не е в въодушевление за секс е преумората й. И тогава обаче си премълчава. Носителката на купата „ Мис България ” за 2010 година призна, че не отхвърля интимни милувки на мъжа си, даже когато е доста изморена.

Откровението на Ромина пристигна в подтекста на вест, обявена от сътрудника й в панела в „ На кафе ” – писателят Георги Блажев, касаеща интимният живот на жабите. Той обясни изобретение на постепенен еколог в Националноисторически музей в Берлин, съгласно което женски представители на безопашатите земноводни се престрували на умрели, с цел да избегнат полови нападения. „ Те са животни и им е по-лесно, тъй като не мислят за следствията. Аз, в случай че откажа секс... ”, възкликна Ромина, с което притегли вниманието на всички, в това число на Гала.

Миската, която има връзка с мъжа си от 11 години, се впусна и в разиграване на образец. Ако Дарко се върнел от пътешестване, след няколко дни неявяване, както се е случвало, тя нормално била доста изтощена, тъй като е изкарала това време сама с трите им деца и всички задължения, свързани с тях и с дома им, са били нейни. „ И най-малкото мисля за секс. Но допускам, че ще си кажа: „ Аха, мен ме нямаше цяла седмица... ”, показа Ромина. Веднага обясни, че при сходен сюжет, завършващ с отвод от страна на дамата, евентуално в главите на множеството мъже ще възникне подозрение дали тя „ не си е изконсумирала дажбата и не й се прави секс, или към този момент са се отдалечили ” като двойка. „ А в случай че е противоположното? ”, поинтересува се Гала, евентуално превзета от тематиката и разиграването на разновидности. Ромина незабавно бе подготвена с отговор. Ако се случи Дарко да й откаже секс, тя по всяка възможност няма да си намерения, че й е изневерил. „ А, че съм му станала скучна ”, призна миската. „ Има дами, които не че не дават, само че са като жаби ”, заключи Гала в края на тематиката.

Ромина обаче е споделяла, че преди време е била доста ревностна. В началото на връзката си с Дарко, евентуално повлияна от имиджа на доста футболисти, миската постоянно се съмнявала във верността му. Когато основали семейство, се трансформирала. „ Малко повече улегнах ”, споделя хубавицата. Покрай децата и всичките си задания като стопанка, майка, плюс професионалните, хубавицата нямала опция да си задава непотребни въпроси за верността на мъжа си. Излишни, тъй като Дарко, с който имат две момчета и едно момиче, не й давал никакви мотиви за ревнивост. Въпреки натовареното си всекидневие, съпрузите постоянно намирали време един за различен, за малко романтика, което очевидно е тайната на щастливия им брак.

Ромина и Дарко се срещнали в столично заведение. Заговорили се, той й дал телефона си и тя го попитала по какъв начин се споделя. „ И той, по този начин много изумен: „ Как се споделям? Дарко Тасевски. Не ме ли знаеш? ”, разказвала е Ромина. От нейна страна любовта била от пръв взор. Нещо повече – още като го видяла онлайн, била сигурна, че ще има бъдеще с него. След няколко срещи, тя към този момент била уверена, че ще се омъжи за Дарко. Майка й и доста другари не били уверени до какъв брой решението й да се посвети на връзка с футболист е вярно, само че Ромина била безапелационна. Малко преди да се роди щерка им Дария, миската и футболистът подвигнаха скромна женитба в Скопие, в наличието единствено на родителите си. „ Беше баснословен ден ”, умилява се хубавицата.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР