Реваншът на автократите в Северна Македония, Грузия, Молдова, Сърбия и

...
Реваншът на автократите в Северна Македония, Грузия, Молдова, Сърбия и
Коментари Харесай

Илиян Василев: Трябва пълна мобилизация. Никакви полутонове и мек подход спрямо агентите на влияние на Кремъл

Реваншът на автократите в Северна Македония, Грузия, Молдова, Сърбия и Армения има общ знаменател. Това написа в собствен коментар в обществената мрежа Фейсбук анализаторът Илиян Василев . Публикуваме го без редакторска интервенция:

„ Реваншът на автократите в Северна Македония, Грузия, Молдова, Сърбия и Армения има общ знаменател – самоуспокоението на Запада и подценяване на решимостта на Кремъл да унищожи кълновете на демокрацията на постсъветското пространство и в Източна Европа и да наложи своите догми на съветски автократизъм, в този момент допълнен и с китайски финанси и бизнес.

Какво повече могат да създадат хората в Грузия – излязоха със стотици хиляди и по какъв начин им помогнаха от Европейски Съюз – към които се стремят – с безмълвие, даже неуважение?

Лидерите на огромна Европа отсъстват като се изключи реакция на председателката на Екологичен потенциал. А трябват твърди ограничения и още по-твърдо говорене. Този вид объркана реакция е ехтене и от полуреакциите и към войната в Украйна. Пропускат да проумеят, че Русия разгласи война и подготвеност на победа непременно против НАТО и Европейски Съюз!!!

Трябва цялостна готовност. Никакви полутонове и мек метод по отношение на сътрудниците на въздействие на Кремъл.

Пълен разбор и съизмерване на протичащото в България /ние сме обект на най-голямата хибридна офанзива от съветски служби и техни сътрудници у нас за целия преход – отговорите са при започване на прехода. “ 

Юшченко: Забавянето на военната помощ на Съединени американски щати разреши на Путин да нанесе повече вреди

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР