Тя е преводач от английски език, който в момента работи

...
Тя е преводач от английски език, който в момента работи
Коментари Харесай

Поиска жокер за думи на Левски, мнозина се възмутиха, но спечели доста пари и ги нарече хейтъри

Тя е преводач от британски език, който сега работи в немска компания в сферата на  телекомуникациите. Обича всичко, обвързвано с колите. 10 години се е занимавала с айкидо и е запалена по огнестрелните оръжия.

Така водещият на " Стани богат " Михаил Билалов показа снощи Цвета Иванова. Участието й провокира оживена полемика в обществената мрежа Фейсбу. И изключително решението й да изиска жокер на въпроса " На кой революционен деятел принадлежи мисълта " Времето е в нас и ние сме във времето ".

" Дотук стигнахме, да желаеме жокер за думите на Левски, който всеки българин би трябвало да знае като завет от Апостола! Толкова е тъпо... Това е поколението, което пораства в България, безпросветно и безпаметно за великите персони и обстоятелства в историята ни! ", написа консуматор на мрежата под кадър от въпросния миг на предаването.

Изненадващо или не, в полемиката се включи и самата Цвета Иванова, чиято игра ще продължи през днешния ден, откакто нощес тя отговори сполучливо на въпрос за 5000 лв..

Ето какво имаше да каже на хората младата жена:

" Мили и нещастни злобари, тролове и всякаква друга паплач. Изпълнихте ми деня с наслада! Дори няма да си направя труда да прочета мненията до дъно. Защото, до момента в който вие хейтите кой-колко е елементарен и какъв брой знае или не знае, ние (тия, дето сякаш сме " елементарни " ) изживяваме откровено.

Емоция, която вие, половината от които работещи " дами на мъжете си ", в никакъв случай няма да схванат, тъй като нямат смелостта да вземат участие. Но пък вдигнахте още повече рейтинга на предаването и респективно, моя. Добре би било, да сте попрочели някоя и друга книга по логика на психиката, с цел да можете да коментирате нечие държание.

Но пък откровено се посмях и за следващ път се убедих по какъв начин българинът обича да си вре носа, където не му е работа, вместо да гледа, какъв брой в действителност е насран. Благодаря ви! За 1 час станах по-популярна, в сравнение с за всичките си 35 години ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР