Twitter блокира личния профил на републиканската конгресменка Марджъри Тейлър Грийн.

...
Twitter блокира личния профил на републиканската конгресменка Марджъри Тейлър Грийн.
Коментари Харесай

Twitter блокира конгресмен за публикуване на дезинформация за COVID-19

Twitter блокира персоналния профил на републиканската конгресменка Марджъри Тейлър Грийн . Причината е нарушение на политиката на обществената платформа за разпространяване на подправени вести за COVID-19. Профилът е блокиран в неделя след пет предизвестия, че това ще се случи.

Една от последните изявления на Грийн е, че „ има извънредно висок брой “ смъртни случаи след слагане на ваксини против COVID-19. Според здравните специалисти слагането на ваксини е безвредно и те доста понижават риска от зараза, хоспитализация и гибел.

Грийн е мощен последовател на някогашния президент Доналд Тръмп и постоянно слага под въпрос сигурността на имунизациите, държавните ограничения за ограничение на разпространяването на вируса, както и носенето на маски.

Профилът на Тръмп в Twitter също беше блокиран при започване на 2021 година Това стана часове след метежа на група поддръжници на президента, които, използваха в нея оръжие, нахлуха в пленарната зала и вандализираха елементи от интериора.

Решението беше взето откакто в продължение на два месеца Тръмп публикуваше, че успеха му на изборите за президент е била "открадната " посредством фалшификации. Повечето от тези изказвания добиха известност точно посредством изявления на Тръмп в Twitter.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР