Тв звездата Венета Райкова има ново хоби – астрологоята. Откакто

...
Тв звездата Венета Райкова има ново хоби – астрологоята. Откакто
Коментари Харесай

Венета Райкова се запали по астрологоята

Тв звездата Венета Райкова има ново занимание – астрологоята. Откакто предаването " Папараци " е свалено от ефир поради изключителното състояние в страната макар високия си рейтинг, водещата разполага с повече свободно време. Уплътнява го с четене на забавни книги и проучване на способи за астрологични прогнози.

„ Добро утро от моята тераса! Посрещам този ден с красива панорама, храна и неповторимо положително въодушевление! На 8 април в 5,36 ч. настава пълнолунието във Везни и носи огромни промени и фантастична сила! ", написа русокоската в обществената мрежа. Тя от много време има вяра в астрологията като просвета, само че в последно време се запалила още повече. Райкова е уверена, че разположението на планетите може да дефинира сегашното и бъдещето, по тази причина постоянно се допитва до персоналната си астроложка Оксана. Доверява се още на световноизвестния създател и нравствен преподавател Гал Сасон.

„ Астрологията е най-древната просвета, зародила преди хиляди години. Във врачки измамници нямам доверие, само че на астрологичните прогнози се поверявам изцяло ", споделяла е Венета. Тя нееднократно е следвала препоръките на звездите, преди да предприеме значима стъпка в живота си, и е чертаела проектите си съгласно планетните преноси.

Райкова и Гал Сасон са другари от години и той няколко пъти е гостувал в предаването й.  Тя е разказвала, че дори се е подлагала на регресия при него. По време на сеанса се видяла като римски боец в минал живот. „ Беше ме боязън да не ми промени мисленето, тъй като има лечения, които ти вкарват натрапчиви мисли, но регресията не е такава. Продължи към 40 минути и не чувах гласове и видения – единствено гласът на този, който ръководеше процеса. Ревях от самото начало и дори не знаех за какво. Същевременно видях по какъв начин ме убиват с копие в корема. Бях с военни облекла, с шлем и на кон ", споделяла е Венета за прекарванията си.

Авторката на бестселъри има вяра във всички прогнози на Гал Сасон. Когато е в България, той постоянно й гледа на карти Таро и нееднократно й е предричал хубави неща. Миналата година той я уверяваше, че ще се появи нов мъж в живота й, но водещата и писателка не издава дали предсказанието се е сбъднало.

След развода си с Тихомир Георгиев тя споделяше, че се е посветила на сина си Патрик, само че пък нейни съседи издават, че са я засичали неведнъж с тайнствен мъж – дали той е ново гадже или просто другар към този момент не е известно.
Венета и някогашният й Тишо се разведоха преди две години, само че съумяха да запазят другарски връзки поради детето. Те постоянно се събират за фамилни празници и други мотиви, само че нямат желание да възобновяват сантименталната си връзка.  И двамата са безапелационни, че в никакъв случай не са си изневерявали, само че рутината и битовизмите взели връх и умъртвили брака им, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР