Тв водещата Мира Добрева заминава на втори меден месец в

...
Тв водещата Мира Добрева заминава на втори меден месец в
Коментари Харесай

Мира Добрева с лоши чувства към Кулагин, отказва да го поздрави

Тв водещата Мира Добрева отпътува на втори меден месец в чужбина. След изцепките и откровенията в къщата на " ВИП Брадър ", телевизионерката и брачният партньор й взеха решение да си дадат още един късмет.

Двамата взимат и децата си на ваканцията отвън страната, като се надяват да възстановят връзката си трайно. " Имам потребност да си умря и да се заредя с добра сила. Страхът да пребивавам в кавги и изолираност не ми се отрази добре ", споделя водещата.

Звездата на Българска национална телевизия напусна риалити формата преди броени дни, а прочувствената й изповед разплака доста от феновете в шоуто. Красивата телевизионерка е безапелационна, че не съжалява за нищо, което е споделила за себе си и се е разкрила същински най-сетне.

" Бях същинска до болежка, споделих най-интимните си тайни—от детството до през днешния ден. Не скърбя за нищо. Лесно е да вървим напудрени, с маски, направени и натокани, само че се изисква невероятна храброст да свалиш бариерите и да покажеш същинското си лице ", споделя още тя.

В тв предаването Мира изплака, че не се усеща задоволително обичана и има потребност от повече. След излизането от формата призна, че фамилията ужасно доста й е липсвало, изключително децата.

Мира и Жоро Торнев имат син—Георги, а Мира и щерка от предходен брак—Лора. Тя се развежда малко след раждането на щерка си, а с режисьора се женят много по-късно, написа " България през днешния ден ".

Що се отнася до финала на " ВИП Брадър ", благосклонностите на Мира са към Петко. " Искам той да завоюва предаването. Петко Димитров е от остарялата генерация мъже, които към този момент са изчезващ тип ", споделя още тя.

Добрева обаче е безапелационна, че не би поздравила Кулагин, в случай че инцидентно го види на улицата.

" Не бих се здрависала с него, в случай че го засечем в града. Но бих отвърнала на поздрава от образование, в случай че той го стори първи. Оставил ми е горчив усет на негативизъм и човек, който духовно се храни от лошотията ", споделя тя.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР