Тв иконата Гала често обича да казва на гостите си

...
Тв иконата Гала често обича да казва на гостите си
Коментари Харесай

Гърди №1 в На кафе! Гала не си поплюва, изчерви до уши Кат...

Тв иконата Гала постоянно обича да споделя на гостите си какъв брой доста ги харесва - като че ли по сюжет. Тази заран обаче безусловно облиза с език една от гостенките си - естрадната лъвица Катя от дует " Ритон ", която се появи в студиото на Нова телевизия с шеметна зелена шапка и тоалет в същия цвят. Блондинката безусловно шпаклова с похвали едрогърдата си гостенка с ласкателни думи и изля цялата си обич, написа hotnews.bg.



Гала на първо време " стреля " към дуета и в живота - Здравко и Катя, с комплимента: " Много сте хубави! Абсолютен факт е, че ви обичам! А от теб Катя не мога да откъсна очи. Сигурно към този момент ти е писнало да чуваш по какъв начин споделям, че те одобрявам и физически. Изглеждаш в невероятна форма, в действителност! ", възхитена бе водещата на " На кафе ", с което смая феновете си, които не чакаха чак подобен гъдел към в действителност изглеждащата прелестно Катя. Гостенката й очевидно се изчерви и върна жеста, като показа, че тя и мъжът й също доста я харесват, обичат.



След похвалната тирада плевенчанката отсече, че по време на пандемията, хората са се освинили, а Катя несъмнено е съумяла да се резервира в топ форма. " В началото и ние бяхме по този начин! ", не скри Здравко. " Така беше по време на първия локдаун. Затова взех решение, че откакто първия е работил против мен, то втория ще работи за мен. Спаси ме, че не идваха посетители, не ходехме на посетители. Не се изкушавахме от купони, не се хранехме късно вечер, което е най-големия проблем, тъй като при някои хора метаболизмът стопира да работи след шест вечерта ", изясни Катето. " Изчезна оправданието ", добави я обичаният й. Затова фамилията е построило нов режим на хранене - сред 12 по обяд и четири следобяд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР