Турското правителство ще издаде паспорт и акт за раждане на

...
Турското правителство ще издаде паспорт и акт за раждане на
Коментари Харесай

Турция дава паспорт на японската дъщеря на Наим Сюлейманоглу

Турското държавно управление ще издаде паспорт и акт за раждане на дъщерята на Наим Сюлейманоглу Наоми Секай. 27-годишната японка ще получи цялата поддръжка на държавното управление, с цел да набави всички документи, които са нужни.

Наоми се ражда от любовта на Наим с японска журналистка на олимпиадата в Сеул. След това майката се прибира в родината си и единствено един път се връща в Анкара. Тогава обаче нейната записка до именития щангист, който умря на 50-годишна възраст, била скъсана от дамата, с която живеел. Така Киото си сграбчва бебето и го прибира дефинитивно в Токио.

След гибелта на Наим брат му Мухарем реши да открие първородната щерка на брат си и съумя благодарение на публицист от “Турски новини”. Наоми има три полусестри, които са от времето, когато Наим живееше с изселничка от България.

Очаква се японката, която е приключила спортна академия в родината си, да дойде до дни в Истанбул, откакто към този момент е получила отпуск от компанията, където работи.

Тя ще бъде съпроводена и от майка си Киото, която единствена е виждала роднините на Наим.

Майката на щангиста Хатидже е останала в Турция, с цел да се запознае с внучката си. По време на раждането на Наоми майката е била сама в родилното поделение, като никой от фамилията, даже и Наим, не е участвал.

Мухарем призна, че тогава брат му, който тъкмо е почнал да тренира за олимпиадата в Барселона, не бил подготвен да има семейство, още повече и дете. Киото Мори е била с 10 години по-възрастна от Наим, като няма данни да е имала втори брак по-късно. Двамата са се разделели по взаимно единодушие и повече не поддържали връзка, откакто японката си отпътувала./24 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР