Турският министър на образованието Махмут Йозер съобщи, че не се

...
Турският министър на образованието Махмут Йозер съобщи, че не се
Коментари Харесай

Турция няма да затваря учебни заведения заради коронавируса

Турският министър на образованието Махмут Йозер заяви, че не се планува анулация на занятията в образователните заведения поради нарастването в новите случаи на ковид, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30431
След двуседмичната зимна почивка в понеделник, 7 февруари, към 18 млн. възпитаници в Турция още веднъж потеглят на учебно заведение.

Вторият период на образователната 2022/2021 година стартира на фона на мощното нарастване на случаите на инфектирани от COVID-19.

Турското министерство на опазването на здравето записва през вчерашния ден 110 682 нови случая на COVID-19 за денонощието и надмина досегашните антирекорди.

Според здравния министър Фахреттин Коджа нарастването на новите случаи се дължи на разновидността Омикрон, чието най-бързо и най-силно разпространяване е записано в Истанбул, следван от град Ескишехир.

" Въпреки нарастването на новите случаи на ковид няма да се прекъсва просветителният развой онлайн в образователните заведения на територията на страната ", съобщи министърът на образованието Махмут Йозер.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30431  Коронавирус: Двама умряли през денонощието в Кюстендилско Коронавирус: Двама умряли през денонощието в Кюстендилско  Шест нови жертви на COVID-19 в Сливен Шест нови жертви на COVID-19 в Сливен  Две Коронавирус жертви за денонощието в Габрово Две Коронавирус жертви за денонощието в Габрово
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР