Турски ТИР се заби малко след 3 часа през нощта

...
Турски ТИР се заби малко след 3 часа през нощта
Коментари Харесай

Турски ТИР помете каравана и катастрофира край язовир в Търновско

Турски ТИР се заби малко след 3 часа през нощта в язовира до римския град Никополис пъкъл Иструм. Огромният камион се изгубил в гъстата мъгла в нощта против сряда и объркал пътя край Никюп. Вместо по основната права, камионджията се хвърлил във водоема в местността Блатци.

За благополучие неотдавна язовирът бил източван, с цел да се извади рибата и към момента не бил цялостен догоре. Благодарение на това водачът е жив и здрав и не се е удавил. По предварителни данни той е карал и с превишена скорост, написа в. "Борба ".

Огромната машина е помляла караваната на пазача преди да падне във водата. В нея е бил нощният надзирател бай Стефан. Секунди преди ТИР-ът да връхлети караваната му, индивидът излязъл на открито да отиде до тоалетна.

Това е избавило живота му. Въпросният язовир, който е към 88 декара се намира покрай Никополис пъкъл Иструм и съгласно локални поданици е имало възможност машината да повреди постройките, в случай че не е влезнал във водоема. За благополучие вреди обаче няма, разяснява кметицата на Никюп Йорданка Атанасова.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР