Турски гражданин, който е успял да премине нелегално границата с

...
Турски гражданин, който е успял да премине нелегално границата с
Коментари Харесай

Тестват за коронавирус нелегално преминал у нас турски гражданин

Турски жител, който е съумял да премине незаконно границата с Гърция и да стигне до страната ни, сега е настанен в Инфекциозното поделение на хасковската болница. Мъжът е споделил на граничните служители на реда, че се усеща зле и идва от Италия.

Той е на 44 години желал е да влезе в Турция през Гърция, само че не е бил позволен от управляващите. Причината – идва от рисков маршрут. Живял е във Франция, след което потегля да се прибира в родната си страна през Италия с ферибот.
Няма напрежение в с. Василовци, откъдето е фамилията, признато в " Пирогов " с ковид Жената умря през вчерашния ден
След отвод взема решение по черни пътища да влезе незаконно в нашата страна. Заради неприятното му здравословно положение граничните управляващи са алармирали РЗИ-Хасково и локалните медици.

„ В момента мъжът е в положително общо положение, няма температура или кашлица. Сутринта му е взет секрет, който ще бъде изпратен за проучване в Стара Загора. При отрицателен резултат ще бъде върнат в ареста “, сподели доктор Красимира Кинова.
Нови ограничения против ковид у нас Ваканцията на учениците беше удължена в обособени градове, само че поради грип вид Б
Пред стаята му има жандармерия, а всички контактували с него са били с защитни средства, безапелационни са от болничното заведение.

В инфекциозното поделение има още двама души със подозрение за ковид – 27-годишен мъж и 48-годишна жена.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР