Турски гражданин е подал в Районното управление в Шумен вчера

...
Турски гражданин е подал в Районното управление в Шумен вчера
Коментари Харесай

Булка менте завлече мъж с 20 000 евро след обещание за брак

Турски жител е подал в Районното ръководство в Шумен през вчерашния ден сигнал, че е излъган по телефона от жена, която му дала обещание да подписа брак с него и той й " оказал помощ " за 12 години със сумата от 20 000 евро , оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. По данни на 59-годишния мъж връзката им почнала през 2010 година, когато на неговия номер се обадила непозната, показала се за жена, която живеела в България и потърсила помощ.

По разнообразни мотиви и аргументи във времето той й пращал пари. Контактували единствено по телефона. През 2018 година дамата му дала обещание, че ще се подписа брак с него, само че не разполага с пари, с цел да тръгне към Турция. Мъжът за следващ път й пратил парична сума, само че пътуването не се осъществило.
 Талибаните: Жената не е благосъстоятелност, би трябвало да дава единодушието си за брак
Талибаните: Жената не е благосъстоятелност, би трябвало да дава единодушието си за брак

Нов указ на ръководещите Афганистан

Оттогава тя няколко пъти му казвала по телефона, че желанията й са съществени. В началото на годината мъжът решил да пристигна да я види в България. Когато влезнал в страната, тя му се обадила и му споделила, че е болна от ковид и не може да пътува. Мъжът се усъмнил и подал сигнал за машинация в районно управление (на МВР) - Шумен.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР