Туризмът е и винаги ще бъде моя кауза. Като народен

...
Туризмът е и винаги ще бъде моя кауза. Като народен
Коментари Харесай

Ангелкова се изказа за първи път след оставката си и отправи послание

" Туризмът е и постоянно ще бъде моя идея. Като депутат от ГЕРБ не преставам да работя за развиването му ", написа в обществената мрежа фейсбук досегашният министър на туризма Николина Ангелкова.
Винаги съм се отнасяла извънредно отговорно към работата си и по този начин ще бъде и отсега нататък. Пожелавам на министъра на туризма триумф и откровено се надявам да продължи започнатото от мен и моя екип за справяне с рецесията в бранша, тъй като приемствеността е от основно значение.
Вярвам, че тактиките и ограниченията за поддръжка на туристическия отрасъл, които разработихме, ще доведат до ефикасни резултати за развиване на бранша и на българската стопанска система, прибавя още тя.
Доскорошният министър на туризма към този момент е вписана в групата от депутати на ГЕРБ. Ангелкова промени и местоработата си в формалния си LinkedIn профил.
От сектора обаче до последно имаха рецензии към нея, че не се подхващат верните ограничения. Иначе името на Ангелкова не беше спрягано измежду в началото оповестените имена на министри, чиито оставки изиска Борисов. Тя бе освободена от поста след съдружен съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР