Тук не става въпрос за лоши или пък неудобни секс

...
Тук не става въпрос за лоши или пък неудобни секс
Коментари Харесай

Пазете се от тези 5 грешки по време на секс

Тук не става въпрос за неприятни или пък неуместни секс пози, с които може да намалите удоволствието си. Става въпрос по-скоро за разнообразни дейности (или пък бездействия) по време на секс, които умерено могат да се дефинират като неверни ходове.
Може да се каже, че съвсем няма метод да объркате нещо по време на секс, в случай че вие и вашата половинка имате еднообразно мощно предпочитание да бъдете един с различен. Все отново сексът до някаква степен е инстинкт, заложен във всеки човек. Обикновено, когато някой е неудовлетворен от секса, това доста пъти значи, че двамата индивида са полово несъвместими (просто харесват разнообразни неща). Понякога става въпрос даже за неприятна връзка или пък за липса на възторг в някой от сътрудниците. Какво може да се сметне като неприятен ход по време на секс?

Единият от сътрудниците наподобява по този начин, като че ли скучае
Как най-лесно може да се убие половата възбуденост, предпочитание и наслаждение едновременно? Ако бъдете с човек, който наподобява скучае по време на секс. Няма я пристрастеността, няма я нежността, няма го пламъка, който се търси. При сходен сюжет даже мастурбацията наподобява по-вълнуваща, защото там най-малко въображението на човек може да усили удоволствието.

Задаване на прекалено много въпроси
„ Така добре ли е? “, „ Харесва ли ти това? “, „ А това? “ – задаването на въпрос значи, че човек го е грижа за удоволствието на колегата му. Когато обаче въпросите са доста и при всяка смяна на позата, темпото, придвижването – сексът се трансформира от наслаждение в разпит.

„ Морска звезда “
Това е метафора за безусловно безучастие в секса, когато единият просто ляга и не прави нищо, очаквайки другият да се погрижи за всичко.

Пълно безмълвие
Има разлика сред това двойката да се опита да пази тишина поради наличието на хора в прилежащата стая да вземем за пример и цялостното безмълвие по време на секс. Дори човек да не е почитател на думите по време на секс, има други звуци, посредством които сигурно може да изрази своето наслаждение.

Сравнения
Едва ли има потребност от увещание, само че въпреки всичко – сравнението на настоящия сътрудник с някой от предишното и то по време на секс е извънредно неуместно. Какво, по кое време и по какъв начин някой е правил в предишното несъмнено се премълчава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР