Тухел: Неймар се прибра у дома, след като получи разрешение

...
Тухел: Неймар се прибра у дома, след като получи разрешение
Коментари Харесай

Тухел: Неймар се прибра у дома, след като получи разрешение от мен

Тухел: Неймар се прибра вкъщи, откакто получи позволение от мен
Неймар, който към този момент е на отмора в родната Бразилия, пропуща последния мач преди зимната пауза на тима с мое разрешение. Това съобщи на конференция в Париж мениджърът на отбора Томас Тухел. Нападателят на парижани разгласява свои фотоси в обществените мрежи, на които е на отмора в Бразилия със фамилията си.

Той не бе включен заради болки в бедрото в групата за мача на френския първенец с втородивизионния Орлеан за Купата на Франция през седмицата. Така Неймар няма да вземе присъединяване против Нант в последния мач на ПСЖ преди зимната пауза. За последно бразилецът игра при триумфа с 4-1 в Белград против Цървена звезда в Шампионската лига. Победата подсигурява класиране на парижани на осминафиналите в конкуренцията, където жребият им отреди среща с Манчестър Юнайтед.

,,Ней игра контузен против Цървена звезда “, разкри Тухел.,,Рискувахме, само че това бе целесъобразно поради залога на мача. За благополучие, контузията не се усложни. Той желае да играе във всеки мач, без значение дали е против Орлеан или Нант. Това е постоянно казусът с него, само че би трябвало да сме рационални и да не рискуваме с неговото здраве “, добави наставникът.

ПСЖ имат преднина от 10 точки на върха в Лига 1 и са непобедени от началото на сезона. Нант, от своя страна, са в средата на таблицата и са водени от Вахид Халилходжич. След съботния дуел следва зимна пауза, а след нея следва мач против петодивизионния Понтливи за Купата на Франция на 6 януари. Следващия им мач за състезание пък ще бъде против Амиен.

ПСЖ евентуално ще изгубят Адриен Рабио, който не желае да възобнови контракта си с клуба и към момента не са намерили заместител на напусналия през лятото Тиаго Мота.,,Лесно е “, сподели Тухел запитан от публицисти за възможни покупки през зимния трансферен прозорец.,,Още един Марко Верати и още един Маркиньос и ще бъда благополучен “, съобщи шеговито германецът.,,Футболисти от висока класа и темперамент са сложни за разкриване “, приключи той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР