Цюрих. България се представя за поредна година на най-голямото туристическо

...
Цюрих. България се представя за поредна година на най-голямото туристическо
Коментари Харесай

България представя разнообразни възможности за туризъм на изложението в Цюрих, събрало над 600 изложители от цял свят

Цюрих. България се показва за поредна година на най-голямото туристическо ревю в Швейцария - FESPO Цюрих, което отвори порти на 25 януари 2018. Това оповестиха от Българското посолство в Берн . Изложението ще продължи до 28 януари, като на нашия щанд с изключение на Министерството на туризма вземат участие три български туроператорски компании и Община Варна.
600 изложители от целия свят посрещат още веднъж на борсата многочислени гости на 25 000 кв.м. изложбена повърхност. Техният интерес е притеглен от профилираното ревю за голф туризъм, както и от съпътстващата галерия на коне и аксесоари за езда - част от провеждащия се в Цюрих Световен Mercedes-CSI шампионат по конен спорт от 26 до 29 януари.
Специалната тематика на FESPO тази година e " Туризъм без бариери ", която показва опциите за достъп до туристическите услуги на хора с увреждания. Както и в предходни години, уредниците са се погрижили за богата съпътстваща стратегия от полемики и презентации с присъединяване на водещи експерти от сектора.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР