Цялата тази легенда, че българската армия се оголва е смешна.

...
Цялата тази легенда, че българската армия се оголва е смешна.
Коментари Харесай

Асен Агов: Легендата, че българската армия се оголва, е смешна

Цялата тази легенда, че българската войска се „ оголва ” е смешна. „ Машините не са употребявани в продължение на 30 години. Това са БТР-и, които да се употребяват против цивилен безредици.

Това разяснява в ефира на “Здравей България ” по NOVA TV журналистът Асен Агов.

Единственият метод да се постави завършек на тази война е украинците да изтласкат агресора от окупираните територии, да стигнат до Крим и тогава пред руснаците остава да седнат на масата за договаряния ”, уточни още Агов.

„ Част от тази агитация е на клиентелата на служебното държавно управление. 95% от оръжията за Украйна минават през медиатори. Тоест, когато изкарваме доста пари, за сметка на живота на хората в Украйна, това е добре. Когато новият боен министър споделя, че това би трябвало да спре, ни назовават родоотстъпници ”, уточни журналистът Любчо Нешков.

„ Словакия и Чехия, които са почти като нас, нямат Ф-16, съветски танкове, а съвременни оръжия. Те са с най-голяма поддръжка за Украйна и с най-хубавата войска сега ”, уточни Нешков.

По думите му това ново съоръжение е пристигнало посредством т.н „ триъгълни покупко-продажби ”, при които страна членка на НАТО подкрепя защитата на Украйна, като ѝ изпраща остаряло руско въоръжение, а сътрудниците в Алианса я компенсират.

„ Президентът Володимир Зеленски ясно изясни за какво е пристигнал на крайници и се моли на колене за оръжие. Той сподели простичко: „ Хора убиват ни, убиват децата ни, отвличат ги ”, разяснява Мирослав Севлиевски, някогашен министър на енергетиката.

„ Не тези БТР-и, прашки да имаме, би трябвало да ги дадем на Украйна, с цел да се пази и отвоюва своите територии ”, уточни Севлиевски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР