Цялата необходима сума за лечението на 3-годишната Есин Халибрям е

...
Цялата необходима сума за лечението на 3-годишната Есин Халибрям е
Коментари Харесай

Добра новина! Събраха сумата за лечението на 3-годишната Есин от Асеновград

Цялата нужна сума за лекуването на 3-годишната Есин Халибрям е събрана. Това се случи за по-малко от седмица, откакто хиляди хора от Асеновград, а и от цяла България, подадоха ръка на детето.

В дарителската сметка на Есин към този момент има 279 221,06 лв..

„ Спираме с даване на кутии. Списъкът с броя им и разказа с адреси ще бъде разгласен. Отчетът от набраните средства ще бъде обявен в допълнение с приемо-предавателен протокол. Кампанията остава отворена до края на оповестения период - 7 февруари, заради благодарност към участващите в авансово оповестени дати за мероприятия: дарителски акции, шампионати и търгове в нейна изгода. Сумата, постъпила в сметката на Есин Халибрям, ще бъде употребена по предопределение с отразени насрещни фактури от лечебното заведение “, показаха уредниците.

Есин Халибрям е единствено на три годинки, само че й следва тежка борба, с цел да оздравее. Момиченцето се нуждае от трансплантация на стволови кафези в резултат на остра лимфобластна левкемия-Бъркитов вид. От болница в Турция са дали увещание на фамилията, че ще оказват помощ на детето да се оправи с подлата болест. За задачата обаче бяха нужни 120 000 евро, които към този момент са събрани.

„ Тази акция изненада всички нас със скоростта, с която се реализира. Набрахме нужните средства за Есин и бихме желали да остане дейна, с цел да може след осъществяване на трансплантацията на Есин сумата, останала по дарителската сметка, да бъде дарена от родителите и за други акции, да греят и други детски лица, да има вяра и за други деца в потребност “, показаха уредниците на акцията.

Семейството на Есин благодари на всички за отношението, добротата и съпричастността. „ Без вас тази акция нямаше да има този триумф и нашето дете може би нямаше да има този късмет и щеше да изпита усложнение при поемането на този нелек път за лекуване. Поклон към човещината, реверанс към обединяването, което показахте, дано това не стопира дотук и бъде образец за всички, че чудесата и положителните хора съществуват и на нашите географски ширини, бъдете здрави “, пожелават родителите на момиченцето.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР