Цветовете край нас определено се отразяват на настроенията ни, затова

...
Цветовете край нас определено се отразяват на настроенията ни, затова
Коментари Харесай

Какви цветовете да носим, за да привличаме пари в живота си

Цветовете край нас несъмнено се отразяват на настроенията ни, по тази причина е значимо да ги избираме умно, написа az-jenata.bg. А също така има багри, за които в някои култури се счита, че оказват помощ да притеглим потока на пари, да имаме триумф в работата. Въпреки че печеленето на пари зависи основно от нашите старания и умения, шансът също е значим. 

Жълто

Жълтото е цветът, който в действителност разкрива творчеството във всеки от нас, разсънва позитивната сила, настройка, усъвършенства настроението. Жълтият цвят е изключително подобаващ за спортно облекло, защото по този метод ние се усещаме изпълнени с сила за спорт. Но въпреки това, това е цвят, за който се счита, че притегля просперитета в живота, шанса, триумфите в работата и печеленето на пари. Не пропускайте да го добавите по някакъв метод в живота си, в случай че към момента не сте.

Червено

За хората, носещи аления цвят се счита, че имат самочувствие и духовна мощ, уверени са в това, което вършат. В китайската просвета този цвят е одобряван за цвят на изобилието и благосъстоянието. Но с аленото не трябва да се прекалява, защото напряга душeвността. Можем да го прибавим внимателно в дома или офиса си под формата на чаши за кафе, дребен подробност в декорацията. Във визията – под формата на червило, хубав тоалет, маникюр, аксесоар, портфейл. 

Златно

В източната просвета златното е различен цвят, който носи шанс и благополучие на своя собственик. Той се свързва с блясъка и светлината. Смята се, че е хубаво да имаме дрънкулка за шанс, котка Манеки Неко в златно, китайски монети или друга част от декорацията в златист цвят. Не бива да забравяме за портфейл в златисто, както и златни свещи за дома, красива дреха в златиста материя и т. н.  

Оранжево

Сила, позитивна сила и баланс. Този цвят ще ви помогне да повишите вашата убеденост, с цел да може да поемете някои от най-трудните провокации. Оранжевият цвят също се свързва с парите и разцвет в живота. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР