Цветелина Грахич продължава да слабее и да изглежда критично зле.

...
Цветелина Грахич продължава да слабее и да изглежда критично зле.
Коментари Харесай

Шок! Г-ца Грахич ударно слабее!

Цветелина Грахич продължава да слабее и да наподобява сериозно зле. Бившата вокалистка в Шоуто на Слави пусна кадър в обществената мрежа, с който шокира всичките си почитатели.

Гласовитата босненка, която се раздели с положително с Дългия, продължава стремително да слабее. От последната ѝ фотография, качена в обществената мрежа Instagram прави усещане, че костите ѝ безусловно стърчат от всякъде.

За плашещият ѝ тип се шуми от доста месеци, само че Грахич не отразява мненията и не стопира да слабее, като от пълничката ѝ фигура към този момент няма и помен. Една от версиите за смущаващия ѝ тип касае връзките с приятеля ѝ.



Преди време излезе информация, че възлюбеният на певицата толерира смяната в килограмите ѝ и я поддържа, вместо да се опита да я вразуми и да я харесва такава, каквато е. Тя от своя страна пък се стреми по всякакъв начин да му се хареса и угоди.

Къде тъкмо е истината, не е изцяло ясно, само че е видно, че Цветелина не стопира да слабее и плаши своите почитатели.



Красавицата гордо показва новата си фигура и не стопира да пуска фотоси, на които се перчи единствено по боди, с вързана опъната коса обратно и провокативни пози.

"Като я виждам, към този момент е единствено кожа, кости, силикон и татуси. Направо е нещо ужасно ", разясняват меломани.

Цветелина преди:





Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР