Цуни се оказа интригант № 1 в къщата! Плевенският плейбой

...
Цуни се оказа интригант № 1 в къщата! Плевенският плейбой
Коментари Харесай

Цуни разказа шокиращи истории за Алекс Богданска и Мегз! Виж Тук:


Цуни се оказа клеветник № 1 в къщата! Плевенският плейбой реши да си отмъсти на моделката Алекс Богданска поради нелицеприятните думи, с които го номинира, като привика Даниел Петканов, с цел да му изясни каква „ лека жена “ е в действителност обичаната му.

описа на Лудия кореспондент, че негов другар бил съкровен с хубавицата, до момента в който тя още имала връзка с гаджето си италианец. Отишли дружно на Банско, а след това той разправил какво тъкмо правили в жилището. Цуни се кълнеше пред Петканов, че нямало да приказва, в случай че не бил сигурен. „ Такава си е, тъче на два стана “, заключи пишман фермерът.

Цуни „ успокои “ Петканов, че освен неговата Алекс била „ лекичка “. „ Само да видиш какви фотоси имам на Мегз на телефона… “, закани се плевенчанинът.

Плейбоят разкри пред Петканов, че си имал сътрудници на всички места из София. Казвали му всичко: кой с кого, какво и прочие Освен това, следяла множеството известни персони в инстаграм и по тази причина знаел всичко за тях.

Една от клюките, които Цуни разгласи в къщата още през първите дни, обаче беше разрушена на пух и прахуляк. Той разправи пред съквартирантите, че с Алекс Богданска били излизали дружно. Но на въпрос от моделката дали в миналото са се виждали на открито, Цуни отхвърли. При това в наличието на Даниел Петканов.

Лудия кореспондент попита моделката каква е истината за историята в Банско. Тя му се закле, че не е била интимна с въпросния другар на Цуни. Били с огромна компания на ски, само че по този начин и не се получило нищо сред двамата.

Цуни се хвалеше в къщата също, че фолк певицата Преслава преди време постоянно му се обаждала, тъй като си го харесала. Но той по този начин и не подхванал нищо, с цел да я смъкна и нищо не станало. Емануела обаче развенча мита на плейбоя, като разкри, че той се натискал на Преслава, само че тя изрично го отрязала. Цуни бил от мъжете, които употребявали познанствата си с известни дами, с цел да натрупат дивиденти на техен тил.

Плевенчанинът подвигна мерника на Алекс Богданска, откакто тя го номинира с аргумента, че е селска клюкарка. Постоянно се натиска на дамите в къщата, само че на нея й бил противен и не го харесвала като мъж. Думите й жегнаха плейбоя и дружно със Сашка Васева, която беше другата номинирана от моделката, се заеха да сплетничат против нея в къщата.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР