ЦСКА започна с впечатляваща победа след обрат новата 2023 година.Червените“

...
ЦСКА започна с впечатляваща победа след обрат новата 2023 година.Червените“
Коментари Харесай

ЦСКА направи пълен обрат и си запази първата позиция


ЦСКА стартира с впечатляваща победа след поврат новата 2023 година.

„ Червените “ надделяха Берое с 4:1 в първия си формален мач от втория полусезон, който бе от 19-ия кръг на efbet Лига и не предложи попадения до почивката.

Така гостите реализираха първи триумф в дома на заралии от 2019-та насам и си върнаха първото място във краткотрайното класиране.

В воин за момчетата на Саша Илич се трансформира крайният бранител Брадли де Нойер, който вкара изравнителния гол за 1:1 и асистира на Дюксен Назон за 3:1.

Преди това капитанът на домакините Симеон Мечев откри с мощен отдалечен изстрел в 54-ата минута, а в 77-ата резервата на гостите Браян Морено направи обрата цялостен, разписвайки се за 2:1, до момента в който крайното 4:1 оформи от дузпа в добавеното време друга запаса – Иван Турицов.

Силно включване от пейката направи и зимното попълнение на „ армейците “ Тобиас Хайнц, а проведените им почитатели се завърнаха на стадиона и видяха по какъв начин любимците им ликуват в Стара Загора.

След триумфа ЦСКА си върна върха като събра 47 точки, с 1 повече от първенеца Лудогорец, до момента в който Берое остана с 19 в своя актив на 11-ата позиция.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР