ЦСКА U18 победи Марица (Пловдив) с класическото 3:0 в първи

...
ЦСКА U18 победи Марица (Пловдив) с класическото 3:0 в първи
Коментари Харесай

ЦСКА U18 разби Марица


ЦСКА U18 победи Марица (Пловдив) с класическото 3:0 в първи мач от 1/8 финалите в шампионата за Купата на БФС, който се игра на стадион " Българска войска ". Точни за " алените " бяха Илиян Димитров (41`), Георги Димитров (48`) и Кристиан Георгиев (82`).

" През първата част юношите ни старша възраст, родени през 2005 година имаха териториално предимство, като владееха повече топката и търсиха непрестанно попадние, само че преференциални положения пропуснаха Илиян Димитров и Петко Панайотов. В 41-ата минута въпреки всичко разумното се случи, когато Илиян Димитров засече с мощен шут избита топка от границата на наказателното поле и я прати неспасяемо в десния ъгъл на вратата на гостите, разписвайки се за 1:0. По този метод двата състава се отдръпнаха на отмора с гол задатък за алените.

В самото начало на второто полувреме Браян Стефков центрира отляво и Георги Димитров се разписа с десния крайник от близка отдалеченост за 2:0. Момчетата на старши треньора Стамен Белчев продължиха да нападат и да търсят още голове и в 82-ата минута, влезлият след почивката Кристиан Георгиев направи прекрасен независим пробив по лявото крило, навлезе в наказателното поле и майсторски се разписа за 3:0. До края младите армейци можеха да създадат преднината си още по-изразителна, само че повече попадения не паднаха и в последна сметка ЦСКА U18 записа класическа победа с 3:0 над връстниците си от Марица (Пловдив) в първи 1/8 заключителен конфликт в шампионата за Купата на БФС.

Реваншът ще се играе на 10 ноември (четвъртък) от 14:00 часа на стадион " Марица " в Пловдив ", написа в уеб страницата на ЦСКА. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР