ЦСКА стигна мъчно до 1/2-финалите за Купата на България след

...
ЦСКА стигна мъчно до 1/2-финалите за Купата на България след
Коментари Харесай

ЦСКА на 1/2-финал за купата

ЦСКА стигна мъчително до 1/2-финалите за Купата на България след 1:0 над Арда. На полупразния ст. " Васил Левски " единствения гол вкара Амос Юга (18).
Успехът ненапълно разсея напрежението над треньора Нестор Ел Маестро, чиято оставка бе поискана от почитатели след загубата в събота от Черно море (0:1). Дори имаше спекулации, че вероятно отпадане от Арда би коствало поста на 40-годишния експерт. Независимо от триумфа, почитателите отново скандираха " Оставка " по адрес на сръбския познавач.
" Червените " се причислиха към Ботев Пд и Хебър, а нощес Лудогорец и ЦСКА 1948 дефинираха последния 1/2-финалист. Първите мачове от предпоследната фаза са на 9/11 април, а реваншите - две седмици по-късно.
" Играчите не са напълно спокойни след загубата във Варна, тъй като ЦСКА желае да бъде първенец. Очаква ни страхотна борба, започвайки от мача с Берое. Навлизаме в най-важната част от сезона, уповавам се, че тимът ще даде най-хубавото от себе си.
Нека не съпоставяме дуелите, този беше за купата, бяхме домакини, а във Варна - посетители, уповавам се да стартираме положителна серия, с цел да не изоставаме в класирането на шампионата. Обичам този претрупан темп, играчите се любуват, гледаме към идващия мач ", съобщи Ел Маестро.
" Когато играеш в тим като ЦСКА, има напрежение. Трябва да се борим за купата, тъй като нищо не е свършило. Миналата година бяхме пред Лудогорец, всичко може да се случи.
Трябва да сме мощни и да печелим - това е. Ще се опитаме да играем добре. Искаме да играем като Манчестър Сити и Барселона, да разполагаме с играчи като Неймар, Меси и Суарес, само че нямаме сходно качество ", сподели Юга.
Срещата беше още един дебют за новия треньор на Арда Николай Киров-Белия. В началото на седмицата той размени изпъдения Александър Тунчев.
" Допуснахме обикновена неточност при гола им и трябваше да бъдем по-концентрирани. Видях, че ни е поспаднало самочувствието. Нормално е след няколко отрицателни резултата да няма такова. Имаме много работа ", разгласи Киров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР