ЦСКА - София поздрави своя бивш треньор Люпко Петрович. Сръбският

...
ЦСКА - София поздрави своя бивш треньор Люпко Петрович. Сръбският
Коментари Харесай

ЦСКА - София поздрави Люпко Петрович

ЦСКА - София поздрави своя някогашен треньор Люпко Петрович. Сръбският експерт чества през днешния ден своя 76-ти рожден ден. Към момента той е старши треньор на втородивизионния Литекс.
 ЦСКА - София и Черно море ще гонят значими три точки в преследването на своите цели ЦСКА - София и Черно море ще гонят значими три точки в преследването на своите цели
Ето какво пишат “червените ”:

" Днес някогашният треньор на ЦСКА Люпко Петрович чества своя 76-и рожден ден. 

Върхът в кариерата на сръбския експерт е спечелването на Купата на европейските първенци с Цървена звезда през 1991 година. Петрович има опит като треньор допълнително от 20 клуба в страни по целия свят. 

Той е ставал три пъти първенец на Югославия и по един път на Руанда и България. Петрович е печелил Купата на страната ни, три пъти Купата на Югославия и един път Купата на Китай.  

От декември 2018 година до октомври 2019 година Люпко Петрович е част от най-великия български клуб ЦСКА. Пожелаваме му здраве, благополучие, шанс, дългоденствие и още доста триумфи! ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР