ЦСКА - София и ЦСКА 1948 излязоха с публикации на

...
ЦСКА - София и ЦСКА 1948 излязоха с публикации на
Коментари Харесай

ЦСКА - София и ЦСКА 1948 отбелязаха годишнината от смъртта на Туньо

ЦСКА - София и ЦСКА 1948 излязоха с изявления на своите страници във " Facebook ", с които отбелязяха годишнината от кончината на великия Трифон Иванов. Легендарният капитан на България и армейците умря на 13 февруари 2016 година

" Непрежалим. 7 години без Трифон Иванов ", написаха от " Армията ". " На днешния 13 февруари почитаме паметта на една от именитите фигури на българския футбол и ЦСКА - Трифон Иванов! 7 години без СЪРЦЕТО в защитата на България и ЦСКА! Трифон Иванов е бронзов медалист от международното състезание в Съединени американски щати през 1994 година, като пази цветовете на България и на Евро 96 и на международното през 1998 година Трикратен първенец на страната с фланелката на ЦСКА. Носител на Купата и Суперкупат на България от 1989 година Непробиваемият бранител е въплъщение на един истинкси “Армеец ” и притежател на българския дух. Никога няма да те забравим, Туньо! Вечна памет! ", написаха от ЦСКА 1948.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР