ЦСКА - София гостува на Спартак (Варна) в мач от

...
ЦСКА - София гостува на Спартак (Варна) в мач от
Коментари Харесай

ЦСКА - София излиза за задължителен успех срещу неубедителния Спартак

ЦСКА - София гостува на Спартак (Варна) в мач от 9-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в морската ни столица е от 17:15 ч. и ще бъде управителен от хърватския арбитър Анте Чулина. 

Двата тима се намират на двете крайности - " алените " към момента не познават усета на загубата от началото на сезона, до момента в който " соколите " по този начин и не съумяват да намерят пътя към успеха дотук. 



Варненци реализираха единствено едно тъждество през актуалната акция и разумно заемат последното място в класирането. Столичани, дружно с Лудогорец, са единствените два отбора, които нямат проваляне в елита и Саша Илич се надява тази наклонност да се резервира и след днешния конфликт.



Добрата вест за ЦСКА - София е точно завръщането на сръбския треньор, който пропусна последния турнирен мач с ЦСКА 1948 поради наказване. Той отдаде заслуженото на Спартак (Вн) и даде ясно да се разбере, че " алените " няма да подценят нито един противник. 


 Саша Илич: Не можем да си позволим да подценим даден противник Саша Илич: Не можем да си позволим да подценим даден противник
През седмицата на " Армията " се разделиха с Калоян Кръстев и Митко Митков, които ще доиграят есенния полусезон в Берое. В същото време стана ясно, че от клуба са договорили фланговия футболист Марселино Кареасо, който се чака в най-скоро време да бъде показан публично.



Въпреки трагичната загуба преди седмица от Локомотив (София), Спартак остави положителни усещания с играта си и момент нехайство раздели " соколите " от това да си тръгнат с точка или три от " Надежда ". 
36  Локомотив (София) - Спартак (Варна)
Съставът на Тодор Киселичков бе заздравен от опитния бранител Пламен Димов, който се чака да запише първи минути със синия екип още през днешния ден.



СПАРТАК (ВАРНА) - ЦСКА - СОФИЯ

Вероятни сформира:

СПАРТАК (ВАРНА): Дичевски, Будинов, Димов, Менди, Борисов, Руменов, Андреев, Митев, Климентов, Васев, Димитров

ЦСКА - СОФИЯ: Бусато, Де Нойер, Петров, Матей, Турицов, Жеферсон, Вион, Туфегджич, Линдесет, Гарсес, Бамба

СЪДИЯ : Анте Чулина
СТАДИОН : " Спартак ", Варна
НАЧАЛО : 17:15 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР