ЦСКА-София е променил селекционните си планове, които е имал през

...
ЦСКА-София е променил селекционните си планове, които е имал през
Коментари Харесай

ЦСКА-София променя плановете си за зимната селекция

ЦСКА-София е трансформирал селекционните си проекти, които е имал през декември. На " Армията " са отхвърлили над 10 варианти за нови попълнения, които са били обсъждани през последния месец. Отговорните фактори в " Борисовата градина " са решили да не подхващат огромни придвижвания през зимния трансферен прозорец. -важно за тях е да запазят сегашния тим, като заложат на качествата и обиграността сред играчите, които сега са на " Армията ".

Както към този момент стана ясно, от ЦСКА-София са решили да задържат и двамата си най-конвертируеми играчи и най-малко до края на сезона, макар сериозния интерес, който има към тях. Това пък от своя страна трансформира проектите за привличане на техни заместници.

В клуба не престават да обсъжад разновидността за привличане на от, само че е съвсем несъмнено, че на този стадий няма да се предпиемат дейности за закупуването му. " Червените " ще изчакат контракта му да изтече през лятото и едвам тогава да го вземат без пари.

е удовлетворен от триото в ядрото на защитата - Занев, Антов и Матей. Дори и Алмейда да пристигна през зимата, за него ще е мъчно да се пребори за титулярно място, което обезмисля заплащането на трансферна сума за правата му.

Задържането на Али Соу пък най-вероятно ще отсрочи и привличането на нов нападател. Евентуално това ще стане чак през лятото.

Първоначално в ЦСКА-София бяха решили да подсилят тима с централен бранител, халф и нападател, само че най-вероятно няма да бъде притеглен нито един нов.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР