ЦСКА се изправя срещу Ботев Враца на 1/4-финалите за Купата

...
ЦСКА се изправя срещу Ботев Враца на 1/4-финалите за Купата
Коментари Харесай

На пръв поглед лесно препятствие пред ЦСКА за Купата на България

ЦСКА се изправя против Ботев Враца на 1/4-финалите за Купата на България. Двубоят е на стадион "Българска Армия " и ще започва в 18:00 часа.

"Червените " ще би трябвало да се реваншират пред почитателите след изненадващата загуба от Царско село с 1:2 в последния кръг на efbet Лига. За треньорът Милош Крушчич този дуел е от огромно значение, тъй като при нова неверна стъпка той ще загуби поста си. Вчера сръбският експерт увери, че доверието от страна на шефовете към него не се е изпарило и всички работят обикновено.

ЦСКА ще бъде без централният бранител Пламен Гълъбов, който получи наказване от една среща и ще пропусне мача с врачани.

От своя страна треньорът на Ботев Антони Здравков няма да може да разчита на опитните си футболисти Валери Домовчийски и Христо Златински. Тимът започва пролетния полусезон със загуба, победа и тъждество и не идва жертван на "Българска Армия ", като ще употребява всеки разкрил се късмет.

В двата мача, които изиграха през този сезон в шампионата ЦСКА се наложи с 1:0 и 3:0, като Ботев не съумя да означи попадение във вратата на "армейците ". Но, както гласи клишето "този мач е доста по-различен ".

Двубоят сред ЦСКА и Ботев Враца може да наблюдавате НА ЖИВО на GONG.BG , както и по DIEMA SPORT .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР