ЦСКА със сигурност няма да може да разчита на своя

...
ЦСКА със сигурност няма да може да разчита на своя
Коментари Харесай

ЦСКА губи голмайстора си за старта на новия сезон

ЦСКА сигурно няма да може да разчита на своя главен нападател Дюкенс Назон при започване на идващия сезон. Липсата на хаитянина ще е както в efbet Лига, по този начин и в първите мачове от европейските клубни шампионати.

Причината е, че Назон попадна в окончателния състав на Хаити за идния шампионат Голд Къп, който ще се организира в Съединени американски щати. Родината на тарана Хаити е в една група с Катар, Мексико и Хондурас.

Последният мач от груповата фаза на Хаити е на 2 юли против Хондурас.

Ако селекцията на Хаити приключи на едно от първите две места в групата, се класира за етапа на елиминациите, където мачовете стартират от 7 и 8 юли. Полуфиналите са на 12 юли, а финалът е на 16 юли.

Дори самото присъединяване на Назон в мачовете от груповата фаза го изважда от сметките на ЦСКА за огромна част от подготовката, както и най-малко за първия кръг от новия сезон в Първа лига, който стартира на 14 юли.

Хаити от през вчерашния ден е на лагер във Флорида, а Назон ще би трябвало по-късно да се причисли към своите съотборници.

Любопитното е, че в състава на Хаити е и някогашният вратар на Царско село Джони Пласид, който в този момент играе в Бастия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР