ЦСКА е предложил нов договор на централния защитник Енес Махмутович,

...
ЦСКА е предложил нов договор на централния защитник Енес Махмутович,
Коментари Харесай

ЦСКА предложи нов договор на защитник

ЦСКА е предложил нов контракт на централния бранител Енес Махмутович, твърди " Тема Спорт ". Това се е случило преди заминаването на отбора за лагера в Турция, а в идващите седмици ще има нова среща сред двете страни, когато съвсем несъмнено националът на Люксембург ще удължи договора си.

Почти цялата отбрана на " алените " може да напусне в близкото бъдеще - с изтичащи контракти са нидерландците Юрген Матей и Мено Кох, както и Махмутович и Иван Турицов. За родния национал сега се водят договаряния с швейцарския Сион и е прекомерно евентуално да бъде продаден в идващите дни.
 Сменя ли Любо Пенев Ел Маестро отпред на ЦСКА?
Сменя ли Любо Пенев Ел Маестро отпред на ЦСКА?

Вижте отговора тук!

Армейците обаче реагираха и привлякоха за негов заместител младежкия национал Мартин Стойчев, който през есента бе корав титуляр в Арда. Християн Петров също може да огледа към трансфер в чужбина през лятото, или най-късно другата зима, като това е разумната последваща крачка в развиването му. Затова и от ЦСКА са подхванали стъпки към подновяването на контракта на Махмутович, който не е съществена фигура в състава, само че е прилична опция за ядрото на ариергарда.

26-годишният национал на Люксембург, с корени от Черна гора, дойде на " Армията " през март 2022 година от украинския Лвов, като се възползва от разрешението на ФИФА да напусне страната като свободен сътрудник, поради военните дейности там.

До момента той има 32 участия във всички шампионати с алената фланелка, както и 1 гол, който можеше да се окаже извънредно скъп - откри резултата в предпоследния кръг на предишния сезон против ФК ЦСКА 1948. После обаче гостите изравниха и се стигна до печалния пропуск на Иван Турицов от дузпа. Махмутович е корав титуляр в националния тим на Люксембург, който през март играе бараж с Грузия за класиране на европейското състезание.
 Каранга тренира интензивно с тима на ЦСКА
Каранга тренира интензивно с тима на ЦСКА

В Турция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР