тслабване до 30-40 кг без химии, диети и физически упражнения!

...
тслабване до 30-40 кг без химии, диети и физически упражнения!
Коментари Харесай

Измама: Отслабване без химии, диети и упражнения

тслабване до 30-40 кг без химии, диети и физически извършения! Примамливата оферта за внезапно понижаване на насъбраните мазнини е в уебсайт, който предлага хранителна добавка – микс от естествени съставки. Офертата обаче е подправена.

Всъщност търговците натрупат облага от продажба на хапчета с неразбираем генезис и подозрителен резултат, като нерегламентирано употребяват имена и лица на експерти-диетолози.

Според офертата - "магичните свойства " на продукта се предлагат от лекаря-диетолог Райна Стоянова. Оказва се обаче – без нейно познание и единодушие.

Разбира за присъединяване си в рекламата от свои пациенти, попаднали на "вълшебния препарат " в интернет.

"Изпратиха ми скрийншот на въпросния артикул, моя лик и започнаха да ми задават въпроса: "Д-р Стоянова, това правилно ли е ", разяснява предРайна Стоянова.

"Нямам нищо общо с продукта и в никакъв случай не бих се асоциирала с артикули от този вид. Снимката ми е употребена безусловно неточно – аз в никакъв случай не съм давал позволението си да се употребяват мои персонални данни. Пишат погрешни неистини, това е една машинация ", изясни още тя.

В описанието на уеб страницата доктор Стоянова е показана като професор, създател на десетки книги и учител в над 200 университета. Но тя е безусловно погрешна. Затова и изпраща сигнал до отдел "Киберпрестъпност " към ГДБОП.

Часове по-късно въпросният уебсайт е свален от интернет.

Проверка на екипа на малкия екран демонстрира, че хапчетата за стремително намаляване се продават в десетки други уеб сайтове.

Още по тематиката вижте и в репортажа нагоре.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР