Церемонията за футболист номер 1 на България за 2023 година

...
Церемонията за футболист номер 1 на България за 2023 година
Коментари Харесай

Илиан Стоянов: Борислав Михайлов заслужава оценка нула, Десподов ли е най-добрият футболист?

Церемонията за футболист номер 1 на България за 2023 година би трябвало да бъде закрита, а Борислав Михайлов заслужава нулева оценка като президент на БФС. Това мнение изрази Илиан Стоянов в извънредно изявление за Българска национална телевизия. Бившият футболист е един от претендентите за поста на Михайлов отпред на футболната централа.

" Какви футболисти на годината, тази година би трябвало да закрият футболист на година. Преди години какви футболисти имаше, да влезеш в 20-те най-хубави на България футболисти, това беше невероятно ", изясни Стоянов.

" Десподов ли е най-хубавият футболист през последните няколко години? Аз не споделям нищо неприятно за момчето. Не знам, това би трябвало да решавате вие публицистите ", съобщи още Илиан Стоянов.

Той разяснява и ръководството на Борислав Михайлов отпред на футболната централа.

" Това че са създали база в Бояна, не е направил с негови персонални средства, с цел да го хвалиме, парите са пристигнали по стратегии ", добави още Стоянов.

Цялото изявление с Илиан Стоянов може да гледате в неделя в предаването " Арена спорт " от 12:30 ч. по Българска национална телевизия 1!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР