Церемонията по връчването на следващите награди Оскар, която ще се

...
Церемонията по връчването на следващите награди Оскар, която ще се
Коментари Харесай

Оскарите отново ще са без водещ

Церемонията по връчването на идващите награди " Оскар ", която ще се състои за 92-ри път, втора поредна година няма да има водещ. Това гласи туит на страницата на Американската кино академия в известната обществена мрежа. В известието се показва още, че на събитието ще участват известни персони, чакат се ярки осъществявания и изненади. Параграфът с водещ обаче е задраскан.

Миналата година комикът Кевин Харт отхвърли да бъде хазаин на 91-вата гала за връчване на премиите на Академията. Актьорът изясни решението си със обстановката към ЛГБТ общността. Според известия в медиите Харт е получил вълна от рецензии поради туитове, оповестени сред 2009 и 2011 година, в които се отнася неуважително към хомосексуалистите. Звездата се принуди да се извини за " суровите си думи в предишното ". А най-престижните кино оценки бяха раздадени без съществена фигура на тържеството.

Според графика на филмовата Академия на Съединени американски щати описът на номинираните ще бъде разгласен на 13 януари. Церемонията по връчването на премиите " Оскар " ще се организира на 9 февруари в Лос Анджелис, напомни БГНЕС.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР