Церемонията на розата тази вечер не предполагаше, че няма да

...
Церемонията на розата тази вечер не предполагаше, че няма да
Коментари Харесай

Киара с втори шанс от Ергенът

Церемонията на розата довечера не предполагаше, че няма да има изгонена. В края на епизод 13 на " Ергенът " Алек даде последната роза на Виктория, а без цвете остана единствено Киара.

„ Стоя и си мисля по какъв начин не съумях да си изговоря толкоз доста неща с Алек. Смятах, че имам още време. Някак си се усещам доста слаба, тъй като не мога да трансформира решението на мъжа, за който съм пристигнала “, не скри разочарованието си русокоската. Малко откакто водещият Наум Шопов се появи, с цел да я изпрати, Алек помоли дамите да го извинят и изчезна за малко. След като се върна, той носеще още една роза, която даде на застрашената за овакантяване на риалитито Киара.
Реклама

„ Скъпи мои девойки, довечера ви видях в светлина, която ми потвърди, че съм на вярното място. Че съм тук по верните аргументи. И всичко, което направихте довечера, за мен беше голям комплимент. Видях, че сме се събрали за едно и също. Сърцето ми е отворено и ви благодаря! “, изясни също по този начин Алек. „ Много благодаря! Не желаех да си потеглям. Искам да те опозная. Ще се веселя да ми дадеш тази опция. Знае ли Господ, може и дружно да си тръгнем от тук… Мъж не ме е разплаквал “ – съобщи просълзена 24-годишната бургазлийка.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР