Централният защитник на Барселона Самуел Умтити заяви, че слуховете, изпращащи

...
Централният защитник на Барселона Самуел Умтити заяви, че слуховете, изпращащи
Коментари Харесай

Бранител на Барса: Слуховете за Арсенал не ме вълнуваха

Централният бранител на Барселона Самуел Умтити съобщи, че слуховете, изпращащи го в Арсенал, са били изцяло безпочвени.

Отбраната на Унай Емери изпитваше крещяща потребност от нови попълнения в отбрана през лятото, откакто през миналата акция във Висшата лига „ артилеристите “ получиха 51 гола, а клубът бе изоставен от Лоран Косиелни. На „ Емирейтс “ дойде Давид Луис от Челси в последния ден на трансферния прозорец в Англия, само че постоянно бяха свързвани с френския национал.

„ Честно казано, не знам от кое място пристигнаха слуховете за Арсенал “, показа той за Canal Football Club.

„ Получих известия от приятелите ми, които гласяха „ О, ти отиваш в Арсенал “ Не, скърбя, само че оставам в Барселона. Разговори с Арсенал? Честно казано, не знам дали са разговаряли с сътрудника ми, аз му споделих, че не ме интересува какво се случва през лятото и че въобще не е належащо да обсъждаме тематиката за бъдещето ми “.

„ Беше безсмислено, щях да дам същия отговор. Мечтата ми като дребен беше един ден да играя за Барселона. Миналият сезон беше най-трудният в кариерата ми, изключително във връзка с травми “. Умтити загуби титулярното си място на „ Камп Ноу “ предходната година, като Клеман Ленгле постоянно бе желан в сърцето на защитата паралелно до Жерар Пике. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР