Централният нападател Венцислав Христов е опция за Ботев (Пловдив). В

...
Централният нападател Венцислав Христов е опция за Ботев (Пловдив). В
Коментари Харесай

Ботев поглежда към Венци Христов

Централният нападател Венцислав Христов е алтернатива за Ботев (Пловдив). В момента 30-годишният някогашен национал е свободен сътрудник. През предходната акция той носеше екипа на Арда (Кърджали). В 23 мача Христов осъществя 12 гола и оказа помощ на отбора да завоюва историческа промоция за елита.

Очакваше се двете страни да продължат дружно - треньорът Стамен Белчев го искаше в състава си. Нападателят и управлението на клуба обаче не съумяха да се схванат за изискванията по нов контракт и в последна сметка се разделиха. Така че Христов е отворен за нови провокации.

Новият треньор на Ботев Желко Петрович упорства пред управлението да бъдат привлечени още играчи след вратарите Янко Георгиев и Георги Аргилашки, както и холандците Родни Клустер и Филип ван Арнем. Изискването на експерта е отборът да бъде заздравен с централен нападател. Ботев има потребност от подобен, откакто през лятото бе изоставен от Феребори Доре. В момента за върха на офанзивата " канарчетата " разполагат единствено с Антонио Вутов, който може да работи и като нападателен халф.

Освен Христов на Петрович са препоръчани и няколко задгранични централни нападателеи. Очаква се определен от него човек да се причисли към тима по време на лагера във Велинград. " Жълто-черните " ще са в курортния град до 21 юни.

" Тема Спорт "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР