Старши треньорът на Левски Николай Костов беше много емоционален и

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов беше много емоционален и
Коментари Харесай

Костов с огорчение: Провал, виновникът е посочен и поема отговорността

Старши треньорът на Левски Николай Костов беше доста прочувствен и очевидно наскърбен след.

Пред DIEMA SPORT треньорът показа, че към този момент има посочен провинен за представянето на тима през сезона, който ще поеме отговорността. Наставникът засяга себе си, защото договорът му няма да бъде възобновен след края на акцията.

„ Имахме доста добър проект за този мач, не успяхме да се оправим с добре проведената отбранителна игра на Черно море. Планът ни беше да ги изморим и да ги оставим без топка, само че не успяхме да осъществяваме “, показа Костов.

„ Не съм доста по сметките, виждате, че тимът запази своята игра, макар напрежението. Поздравявам тима, ние играхме освен с българи, а и с четири наши ученици. За страдание, може би има и някакво психическо отражение, защото са млади футболисти, само че мисля, че все пак резервираха централизация. “

„ Иронизира се играта, споделят сантиментален футбол на Котов… Разочарован съм от това, което се случваше през цялата година. Клубовете вложиха в селекция, ние инвестирахме в Национална агенция за приходите, откакто загубихме в Разград и се стартира доста нападателна офанзива, виновникът си отпътува. Искам тимът да приключи почтено, доста тежък шампионат, с всичките тези нелепости, които се случват към играта. Решението ми да остана в тези четири мача беше подбудено от това, че не знам какво желае народът, в случай че си отпътува, оставя тима в решаващите мачове, какво става в тези четири мача. Оставам, отново са недоволни. Аз съм пленник на тази игра “, сподели Костов.

„ Обявена е към този момент провалена година, посочен е виновникът и той си е поел отговорността “, разгласи разочарованият Николай Костов.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР