Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Доволен съм от старанието на отбора в дефанзивен план

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си за старанието им при равенството 0:0 с Левски.

Резултатът от дуела в София подсигурява на " моряците ", че ще завършат най-малко на трето място в класирането и даже при най-лошия сюжет ще бъдат домакини на плейоф за присъединяване в европейските шампионати.

" Във футбола постоянно може да спечелиш, само че това не се получава постоянно. Имахме две-три обстановки, изключително последната, в която техният вратар се намеси чудесно. Във футболно отношение не изиграхме най-хубавия мач, тъй като прекомерно елементарно губехме топката. Но не мога да не бъда удовлетворен от старанието на всички в отбранителен проект. Ние се опитваме да се преборим за второто място в крайното класиране и за нас тази точка е доста значима ", сподели Илиев.

Срещата стартира с съвсем 15-минутно забавяне, поради.

" Това, което се случи преди мача с навлизането на почитателите на терена, е извънредно неприятно. Освен това имахме пауза от две седмици, което мисля, че ни се отрази отрицателно. Надявам се бързо да влезем в темп, тъй като идващият ни мач (домакинство против Лудогорец) е доста значим. Досега сме изгубили четири мача за целия сезон и няма по какъв начин да не оценя, че футболистите в отбора се раздават във всяка среща на 100%, даже и да не играят постоянно футбола, който желая да демонстрираме. От идния мач чакам да подходим съществено и се надявам да играем по метода, по който можем най-добре. Имаме изясненост за селекцията, приказва се с управлението, само че когато всичко е готово, ще обявим вести ", приключи наставникът.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР