Централният нападател на Ботев (Враца) Валери Божинов говори пред колегите

...
Централният нападател на Ботев (Враца) Валери Божинов говори пред колегите
Коментари Харесай

Божинов: В нашия отбор всички сме левскари, надявам се да променя моята статистика срещу ЦСКА

Централният нападател на Ботев (Враца) Валери Божинов приказва пред сътрудниците от dsport по отношение на задаващия се конфликт сред неговия отбор и ЦСКА-София.
 Локомотив (Пловдив) - Ботев (Враца) @@@

" В нашия тим всички сме левскари. Изключение прави единствено Ангел Лясков. Момчето е преотстъпено от ЦСКА, само че множеството сме левскари. Надявам се да трансформира моята статистика, която е отрицателна против ЦСКА, стартира Божинов.

" Благодаря на Сашо Ангелов за всичко, което направи за мен и Ботев (Враца). Той реализира доста. Два пъти класира отбора в А група, съумя да го избави от изпадане. Той е легенда тук и желая да му пожелая доста триумфи. Нека си откри нов тим и да бъде благополучен в него. Ние към този момент имаме нов треньор. Работил съм и преди с Тони Здравков. Той доста се е развил. Работата му в Лудогорец е повлияла. Той е попил доста неща от Пауло Аутуори. Работи доста върху детайлите, вършим доста тактически тренировки, разбори и изпипваме доста моменти от играта. Личи си, че е работил в сериозен клуб цялостен с експерти ", продължи опитният футболист.

" Не знам за какво Бодуров е изключен от ЦСКА. Това са си техни неща, само че той в действителност е доста мощен футболист и скърбя, че няма да мога да играя против него. Пожелавам му да си откри нов тим или да си оправи нещата в настоящия. Той е доста добър футболист и липсва на националния отбор ", приключи Божинов.
efbet Лига 17 кръг, събота 23 ноември  Ботев (Враца) 18:30предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР