Централният бранител Симон Кяeр ще напусне Милан, когато контрактът му

...
Централният бранител Симон Кяeр ще напусне Милан, когато контрактът му
Коментари Харесай

Симон Кяер ще напусне Милан след финала на кампанията

Централният защитник Симон Кяeр ще напусне Милан, когато контрактът му изтече след края на сезона. Той е свободен да си търси нов тим, а бъдещето му може и да остане неразбираемо до края на Европейското състезание, разяснява пред вестник " Болд " (Копенхаген) сътрудникът му, Микел Бек.

Кяер, който е и капитан на националния тим на Дания, си потегля от Милано след четири години и половина. Неговата кариера стартира в Мидтиланд, продължи в Палермо, Волфсбург, Рома, Лил, Фенербахче, Севиля, Аталанта и в този момент е в Милан.

Той дойде при росонерите малко инцидентно чартърен през 2020-а година и също толкоз инцидентно в един и същи трансферен интервал със Златан Ибрахимович. Двамата скандинавци прибавиха много опит и класа в редиците на Милан, който по това време беше в долната част на класирането. След края на наема получи непрекъснат контракт и от този миг до през днешния ден записа 120 мача с фланелката на " червено-черните ".

" Договорът изтича това лято и тогава Симон ще напусне Милан. В това няма драма и страните се разделят в положително взаимно съгласие, споделя Микел Бек и прецизира: " За нас е натурален завършек на един интервал. Симон обича този клуб и няма по какъв начин да е по различен метод. Всъщност това е тимът, за който той е изиграл най-вече мачове.

Относно идната стъпка в кариерата му, Бек - също някогашен национал на Дания, добави: " За него сегашната обстановка е съвършената. Той ще играе на Европейското състезание това лято като капитан на Дания, а по-късно е свободен за прехвърляния. Всъщност позицията му е, че би желал да реши след Европейското, с цел да може да избере идната дестинация за него и фамилията му ".
 Симон Кяер: От 4 месеца не съм гледал футбол, Милан е като семейство
Симон Кяер: От 4 месеца не съм гледал футбол, Милан е като семейство

" Бях като аскет "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР